Zoeken

<< Vorige - Volgende >>


SOLFAC EW 050 1 LITER


Artikelcode: 6886B-BIOCIDESOLFAC EW 050  1 LITER
Toelatingsnummer: 6886B
Samenstelling: 50 g/l cyfluthrine 
Klasse: Biocide

Tegen kruipende insecten, vliegen, tempexkevers en bloedzuigers in opslag- verblijfs- en bedrijfsruimten en in vee- en pluimveestallen.

Het middel kan worden toegepast in opslagplaatsen en bedrijfsruimten zoals fabrieken, keukens, kantoren, aan boord van schepen, in woon- en andere verblijfsruimten, alsmede in lege graansilo’s. Het middel is werkzaam tegen kakkerlakken, bedwantsen, huiskrekels, vlooien en andere kruipende insecten, alsmede tegen vliegen. Voor een goede werking tegen de meeste van genoemde insecten is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Controle op het effect en indien nodig herhalen van de behandeling is geboden.

Toepassen in een verdunning van 0,8% d.w.z. 40 ml Solfac EW 050 per 5 liter water. Na het sluiten van de spuitapparatuur het mengsel goed schudden. Behandel de plaatsen waar kruipende insecten zich kunnen schuilhouden en let daarbij op vochtige, warme plaatsen bijv. achter en onder apparatuur, radiatoren, gootsteen, in naden en kieren, langs en achter plinten e.d. 

Ter bestrijding van vlooien en larven van tapijtkevers vooral de niet belopen gedeelten van de vloerbedekking behandelen. Als richtlijn kan gelden het gebruik van 1 liter spuitvloeistof per 20 m² vloeroppervlak. 

Ter bestrijding van vliegen die plaatsen behandelen, waar ze gewoonlijk “rusten”, zoals balken, steunbalken, plafonds en rond ramen. 

Nooit hele wanden behandelen.
Bij de behandeling van naden en kieren dient men de spuitdop langs deze schuilplaatsen te strijken. Vóór het weer in gebruik nemen, de ruimten gedurende tenminste 2 uur grondig ventileren. 

Lees voor gebruik het volledige etiket!
PRIJS OP AANVRAAG

Aantal