Zoeken

<< Vorige - Volgende >>


SCELTA 1 LITER


Artikelcode: 10244P/B-1LTRSCELTA  1 LITER
Erkenningsnummer: 10244P/B
Bestemd voor: Beroepsgebruik
Samenstelling: 200 g/l cyflumetofen
SC (Suspensie Concentraat)

Scelta® is een contactmiddel dat radicaal alle stadia van spintmijten bestrijdt in een reeks van siergewassen. Dit spintmiddel is dus werkzaam tegen de eieren, larven én de volwassen organismen; in teelten in de buitenlucht en onder glas. Bovendien is dit spintmiddel veilig voor natuurlijke vijanden en zacht voor het gewas, waardoor de groei beter in het gewas blijft.

Gebruik en Toepassingen:
Bevat cyflumetofen. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Dosis: 0,1 liter/100 liter water, 1-2 toepassubgeb in blok met een interval van 7 dagen. maximaal 4 toepassingen/teelt/12 maanden, in 2 blokken van 2 toepassingen. Tussen de 2 behandelingsprogramma's dienen tenminste 2 behandelingen te worden uitgevoerd met middelen uit een andere resistentie-groep.

Het product toepassen met voldoende water om een optimale bevochtiging te bereiken van zowel de bovenkant als de onderkant van de bladeren. Na de behandeling de percelen/oppervlakken pas opnieuw betreden nadat de spuitvloeistof is opgedroogd.

Om resistentieopbouw te voorkomen mag u dit product of andere producten met eenzelfde resistentiecode niet al te vaak toepassen op dezelfde planten en dinet u andere producten te gebruiken van zodra u een vermindering van de werkzaamheid vaststelt. De code voor de werkingswijze van de werkzame stof van dit product is 25.

Lees voor gebruik altijd het volledige etiket!
€ 385.00

Aantal