Zoeken

<< Vorige - Volgende >>


RHIZOPON AA TABLETS 200 STUKS


Artikelcode: 10798P/B-200ST


Erkenningsnummer: 10798P/B
Bestemd voor: Beroepsgebruik
Samenstelling: 20% indolylboterzuur (50mg)
ST (Wateroplosbare tablet) 

Wortelstimulator.
Groeiregulator, in de vorm van in water op te lossen tabletten, voor het bevorderen van de beworteling van stekken.

Een auxinehoudende groeistofoplossing is niet stabiel en verliest daardoor snel aan werking. Daarom brengt Rhizopon geen kant-en -klare oplossing op de markt, maar in water oplosbare tabletten, waarmee een Rhizopon oplossing snel en efficient kan worden aangemaakt.
Hiertoe kan het voor de gewenste concentratie benodigde aantal tabletten in water worden opgelost. Op die manier is altijd een verse oplossing in de juiste samenstelling en gewenste samenstelling van werkzame stoffen direct beschikbaar. 

Een Rhizopon groeistofoplossing wordt snel door het plantenweefsel opgenomen en kan op verschillende manieren worden toegediend, o.a; door te dompelen, spuiten, quick dip en opzuigen.

Dosis:
 *  0,2-4 tabletten/liter, de onderste 1-2 cm van de stek gedurende 12 uur onderdompelen, 1 toepassing of
 *  1-8 tabletten/liter, basis van de stek kort dippen, 1 toepassing of
 *  1-8 tabletten/liter, volledige stek gedurende 5 sec. onderdompelen, 1 toepassing. 

Nadat de tabletten in water zijn opgelost, breekt de werkzame stof onder invloed van licht, warmte en bacterïe vervuiling langzaam of sneller af. Gebruik daarom altijd een verse oplossing voor de beste resultaten, en maak bij voorkeur niet meer aan dan voor onmiddellijk gebruik nodig is.

Om het beste eindresultaat bij de beworteling van uw stekken te bereiken is het aan te bevelen de aanwijzingen voor gebruik zorgvuldig te lezen en op te volgen.Lees vóór gebruik het volledige etiket én de productinformatie!
PRIJS OP AANVRAAG

Aantal