Zoeken

<< Vorige - Volgende >>


PROPLANT 5 LITER


Artikelcode: 8672P/B-5LTRPROPLANT  5 LITER
Erkenningsnummer: 8672P/B
Samenstelling: 722 g/l propamocarb
SL (Met water mengbaar concentraat)
Bestemd voor: Beroepsgebruik

Proplant beschermt kiemende zaden, hun plantjes en stekken tegen wortel- en stengelrotziekten, veroorzaakt door schimmels van de groep phycomyceten. In een vochtige grond wordt het product door de wortels opgenomen en naar de bovengrondse delen van de plant vervoerd. Op het blad gespoten heeft Proplant een lokaal systemische werking.

Gebruik en Toepassingen:
De soorten en variëten van sierplanten die kunnen worden behandeld, worden op het etiket vermeld onder de verantwoordelijkheid van de houder van de erkenning.

Product met lichte anticholinesterase werking. De soorten en variëteiten van sierplanten die kunnen worden behandeld, worden op het etiket vermeld onder de verantwoordelijkheid van de erkenninghouder.

De erkende dosis is de laagste dosis waarbij de beste werkzaamheid wordt gewaarborgd in de meeste gevallen. Deze dosis kan worden verlaagd onder verantwoordelijkheid van de gebruiker, bij voorbeeld in teelten waarin de principes van de geïntegreerde bestrijding worden toegepast. Bij verlaging van de dosis is het niet toegelaten het maximale aantal toepassingen te verhogen, noch de wachttermijn voor de oogst te verkorten.

Lees voor gebruik het volledige etiket!


Proplant is een goed alternatief voor Previcur N
Beide producten bevatten 722 g/l propamocarb
€ 299.11

Aantal