Zoeken

<< Vorige - Volgende >>


PERMAS D 5 KILO


Artikelcode: 2683B-BIOCIDEPERMAS D  5 KILO
Toelatingsnummer: 2683B
Samenstelling: 0,75% permethrin
Stuifpoeder
Klasse: Biocide

Uitsluitend toegelaten ter bestrijding van kruipende insecten (mieren) in woon- en verblijfsruimten, en ter bestrijding van wespennesten buitenshuis. Het product is geschikt voor plaatselijke toepassing. 

De verpakking van 5 kg en de toepassingen door middel van stuifapparatuur zijn voorbehouden voor professioneel gebruik en brandweerkorpsen. 

Gebruik en toepassingen:
Giftig voor bijen 
Giftig voor in het water levende organismen. Kan in het aquatisch milieu op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken.

Tegen wespennesten:
  • Dosis: 50 – 100 g/nest bij gebruik van een DR-5 poederverstuiver
  • Toepassingstijdstip: van zodra de nesten worden waargenomen.
  • Toepassingswijze: bij voorkeur met een blaasbalg of de poederverstuiver DR 5 het poeder rechtstreeks in de ingang van het nest verstuiven. Steeds alle toegangswegen tot het nest behandelen.
      Opmerking : het volledig opruimen van een nest kan tot 24 uur in beslag nemen.

Tegen mieren en andere kruipende insecten:
  • Toepassingstijdstip : van zodra de insecten worden waargenomen. Indien nodig, en vooral na regen, de behandeling herhalen.
  • Toepassingswijze: bij voorkeur met een blaasbalg of de poederverstuiver DR 5 het poeder in dunne lagen verstuiven op de door de insecten bezochte plaatsen. Bij mieren vooral een weinig poeder strooien in de nestingangen en op de looppaden. 

Lees voor gebruik het volledige etiket!
€ 60.00

Aantal