Zoeken

<< Vorige - Volgende >>


PERMAS D 400 GRAM


Artikelcode: 2683B-400GRAM Z.F.PERMAS D  400 GRAM
Toelatingsnummer: 2683B
Samenstelling: 0,75% permethrin
Stuifpoeder
Klasse: Biocide

Uitsluitend toegelaten ter bestrijding van kruipende insecten (mieren) in woon- en verblijfsruimten, en ter bestrijding van wespennesten buitenshuis. Het product is geschikt voor plaatselijke toepassing. 

Gebruik en toepassingen:
Giftig voor bijen 
Giftig voor in het water levende organismen. Kan in het aquatisch milieu op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken.

Tegen kruipende insecten en mieren:
Toepassingstijdstip : van zodra de insecten worden waargenomen. Indien nodig, en vooral na regen, de behandeling herhalen.
Toepassingswijze : Het poeder in dunne lagen verstuiven op de door de insecten bezochte plaatsen. Bij mieren vooral een weinig poeder strooien in de nestingangen en op de looppaden.

Tegen wespennesten:
Toepassingstijdstip : van zodra een wespennest wordt waargenomen. De bestrijding bij voorkeur na zonsondergang uitvoeren. Het gebruik van alcohol, parfums en deodorants vermijden tijdens de toepassing van het product.
Toepassingswijze : voor gebruik de dop losschroeven, het aluminiumplaatje wegsnijden en de dop terug opschroeven. Vervolgens het afsluitdopje verwijderen en het topje van de stuifmond afsnijden. Voor elk gebruik de bus lichtjes schudden. De stuifmond richten op de ingang van het wespennest en het product verstuiven door de bus samen te drukken.
Opmerking : het volledig opruimen van een nest kan tot 24 uur in beslag nemen

Lees voor gebruik het volledige etiket!

Indien u meerdere flacons afneemt geven wij een staffelkorting:
 *  vanaf 12 flacons is de prijs per flacon 11,53€ (excl. 12% BTW)  korting van 22%
€ 14.73


Kortingsschema:
1 = € 14.73
12 = € 11.53
Aantal