Zoeken

<< Vorige - Volgende >>


NEPOREX 2 SG 5 KILO


Artikelcode: 7706B-BIOCIDENEPOREX 2 SG  5 KILO
Toelatingsnummer: 7706B
Samenstelling: 2% cyromazin
Wateroplosbaar Granulaat
Klasse: Biocide

Dit product is uitsluitend toegestaan voor het gebruik als insecticide ter bestrijding van vlieglarven in mest en andere broedplaatsen in stallen en hokken. Het middel mag uitsluitend worden toegepast door professionele of agrarische ondernemers die het middel op eigen bedrijf gebruiken.

Gebruik en Toepassingen:
Het middel Neporex 2SG werkt als maaggif. Het gevolg is een geremde groei van de larven, terwijl het vervellingsproces wordt onderbroken en de normale verpopping wordt verhinderd; een snelle werking van dit product kan dan ook niet worden verwacht.
De toepassing dient gericht te worden op de behandeling van broedplaatsen. Volwassen vliegen worden niet bestreden. Tijdens de toepassing behoeven de dieren niet uit stal of hok te worden verwijderd.

Dosering:
 - 250 gram Neporex 2SG droog strooien per 10 m² 
 - bij spuiten 250 gram Neporex 2SG met 1 tot 4 liter water per 10 m² gebruiken 
 - bij gieten 250 gram Neporex 2SG met 10 liter water per 10 m² gebruiken

Tijdstip en interval van toepassingen:
Preventieve toepassingen dienen plaats te vinden in het voorjaar of 2 dagen na een gedegen stalschoonmaak, waarbij een tweede en eventueel een derde toepassing afhankelijk van de infectiedruk, met een interval van 14 dagen dient plaats te vinden.
Bij varkens verdient het aanbeveling de eerste toepassing kort voor het 

Opmerking:
Neporex 2SG lost zeer gemakkelijk op. Gezien het vochtaantrekkend karakter moet de verpakking altijd afgesloten en droog worden bewaard.
Ter bestrijding van aanwezige of binnenkomende volwassen vliegen verdient het aanbeveling de toepassing te combineren met Twenty 1 WP (1309/B) of Alfacron 10 Plus (705/B), dat middels strijken dient te worden toegepast.

HokoEx is een vergelijkbaar product met dezelfde werkzame stof en dezelfde werking.

Lees voor gebruik het volledige etiket!
€ 95.00

Aantal