Zoeken

<< Vorige - Volgende >>


CUPERIT 25 KILO


Artikelcode: 32P/B-25KGCUPERIT  25 KILO
Erkenningsnummer: 32P/B
Samenstelling: 50% koperoxychloride (uitgedrukt in CU)
WP (Spuitpoeder)
Bestemd voor: Beroepsgebruik

Cuperit wordt doeltreffend gebruikt tegen de aardappelplaag en verschillende ziekten op tomaat, witloof, fruit, hop en de wijnbouw. 
Ook erkend tegen naaldverbruining, nectriakanker en tak- en bloesemsterfte op sierbomen en -heesters en bevorderen bladval (boomkwekerij).

Gebruik en Toepassingen: 
Om in het water levende organismen te beschermen mag u in een welbepaalde bufferzone rond oppevlaktewater niet sproeien (zie driftreducerende matregelen).

De erkende dosis is de laagste dosis waarbij de beste werkzaamheid wordt gewaarborgd in de meeste gevallen. Deze dosis kan worden verlaagd onder verantwoordelijkheid van de gebrui-ker, bijv. in teelten waarin de principes van de geïntegreerde bestrijding wordt toegepast.
Bij verlaging van de dosis is het niet toegelaten het maximale aantal toepassingen te verhogen, noch de wachttermijn voor de oogst te verkorten.

De soorten en variëteiten van siergewassen die kunnen worden behandeld, worden op het etiket vermeld onder de verantwoordelijkheid van de houder van de erkenning.

Lees voor gebruik het volledige etiket!
€ 275.00

Aantal