Zoeken

<< Vorige - Volgende >>


CAPTAN 80 WG 5 KILO


Artikelcode: 8759P/B-5KGCAPTAN 80 WG  5 KILO
Erkenningsnummer: 8759P/B
Samenstelling: 80% captan
WG (Water dispergeerbaar Granulaat)
Bestemd voor: Beroepsgebruik

Breedspectrum bladfungicide te gebruiken in teelten van appelbomen en perenbomen, kersen- en kriekenbomen, pruimenbomen, druivelaars (open lucht), aardbeien (open lucht + onder bescherming), braamstruiken en frambozenstruiken, aalbes (witte, rode, zwarte), zaaizaden van groenten en sierplanten, peulvruchten, lupine en maïs, sierbomen en -heesters, tulp, anemoon en ranonkel. 

Gebruik en Toepassingen: 
Om in het water levende organismen te beschermen mag u in een welbepaalde bufferzone rond oppevlaktewater niet sproeien (zie driftreducerende matregelen).

De erkende dosis is de laagste dosis waarbij de beste werkzaamheid wordt gewaarborgd in de meeste gevallen. Deze dosis kan worden verlaagd onder verantwoordelijkheid van de gebrui-ker, bijv. in teelten waarin de principes van de geïntegreerde bestrijding wordt toegepast.
Bij verlaging van de dosis is het niet toegelaten het maximale aantal toepassingen te verhogen, noch de wachttermijn voor de oogst te verkorten.

Niet toepassen op de perenrassen Brederode, Président Loutreuille en Beurré d’Anjou, en op het appelras Winston wegens gevaar voor gewasbeschadiging.

Het product heeft geen onaanvaardbare effecten op Typhlodromus pyri en Anthocoris nemoralis. 

Lees voor gebruik zorgvuldig het volledige etiket!
PRIJS OP AANVRAAG

Aantal