Zoeken

<< Vorige - Volgende >>


BUTISAN S 5 LITER


Artikelcode: 7362P/B-5LTRBUTISAN S  5 LITER
Erkenningsnummer: 7362P/B
Voor: Beroepsgebruik
Samenstelling: 500 g/l metazachloor
SC (Suspensie concentraat)

Selectief herbicide tegen eenjarige tweezaadlobbige - en grasachtige onkruiden in teelten van: fruitbomen en -struiken, koolraap, raap (stoppelraap, meiraap), broccoli, bloemkool (witte en groene), spruitkool, sluitkool (kabuiskool), savooikool (groene kool), Chinese kool en paksoi, koolrabi (koolraap-boven-de-grond), prei, aardappelen, winterkoolzaad, voederkool/mergkool, boomkwekerij.

Gebruik en Toepassingen:
Bevat metazachloor. Kan een allergische reactie veroorzaken.

De soorten en variëteiten van siergewassen die kunnen worden behandeld, worden op het etiket vermeld onder de verantwoordelijkheid van de houder van de erkenning.

De erkende dosis is de laagste dosis waarbij de beste werkzaamheid wordt gewaarborgd in de meeste gevallen. Deze dosis kan worden verlaagd onder verantwoordelijkheid van de gebruiker, bij voorbeeld in onkruidbestrijdingsprogramma's met lage dosissen (FAR-systeem in bieten). Bij verlaging van de dosis is het niet toegelaten het maximale aantal toepassingen te verhogen, noch de wachttermijn voor de oogst te verkorten.

Om in het water levende organismen te beschermen mag u in een welbepaalde bufferzone rond oppervlaktewater niet sproeien (zie driftreducerende maatregelen).

Lees voor gebruik altijd het volledige etiket!
€ 250.00

Aantal