Zoeken

<< Vorige - Volgende >>


BELGA RAT 3 KILO


Artikelcode: 9307/B-BIOCIDEBELGA RAT  3 KILO
Toelatingsnummer: 9307B
Samenstelling: 0,0025% difenacoum
Lokmiddel (Gebruiksklaar)
Biocide voor professioneel gebruik

Belga Rat bestaat uit volle tarwekorrels, gemengd met speciale lokstoffen en de werkzame stof difenacoum ter bestrijding van ratten.

Difenacoum is als antibloedstollingsmiddel van de 2e generatie een goede oplossing in de strijd tegen de meest voorkomende knaagdieren. Difenacoum is zeer doeltreffend tegen ratten en krachtiger tegen muizen dan de actieve stoffen van de 1e generatie.
Typisch aan deze groep van anticoagulantia is het feit dat slechts één enkele opname dodelijk is. Lokazen op basis van difenacoum kunnen worden opgenomen zonder het wantrouwen op te wekken van de knaagdieren. De giftigheid van difenacoum voor huisdieren is het zwakste van de groep.

Gebruik en Toepassingen:
Het voedsel dat de bruine rat het meeste tegenkomt in zijn natuurlijke leefomgeving zijn volle tarwekorrels. Dit lokaas heeft het voordeel dat de voedselgewoonten van deze graanetende knaagdieren niet worden verstoord. Zowel geschikt voor gebruik binnen als buiten gebouwen. 
Deze mengeling wordt altijd ter plaatse opgegeten en nooit meegenomen of verspreid in het milieu. Daarom is het aanbevolen om op meerdere lokaties een "voerplaats" te maken waar alleen de beoogde muizen en ratten aan kunnen. Deze voerplaatsen dient u regelmatig te controleren, en indien nodig het lokaas te verversen totdat de voerplaatsen niet meer aangetast worden.

Voorzorgsmaatregelen:
• Het lokaas buiten bereik van kinderen en huisdieren houden
• Bewaren verwijderd van voedsel en drank
• Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik
• De dode knaagdieren verwijderen om vergiftiging van andere dieren te voorkomen
• Het lokaas moet geplaatst worden buiten bereik van vogels en andere huisdieren

Lees vóór gebruik het volledige etiket en de productinformatie!
€ 28.93

Aantal