Zoeken

Volgende >>


APOLLO 500 ML


Artikelcode: 7477P/B-500MLAPOLLO  500 ML
Erkenningsnummer: 7477P/B
Bestemd voor: Beroepsgebruik
Samenstelling: 500 g/l clofentezin
SC (Suspensie Concentraat)

Acaricide erkend voor de bestrijding van spintmijt, buxusspint en de fruitspintmijt (rode spin der fruitbomen).
Mag worden gebruik in de teelt van appelbomen, perenbomen, kersen- en kriekenbomen, pruimen, braamstruiken, frambozenstruiken, aardbeien, sierplanten, buxus- en palmboompje.

Apollo doodt de eitjes en de larven, niet de volwassen mijten.

Gebruik en Toepassingen:
Het product is toegelaten voor gebruik in de geïntegreerde bestrijding in appel en peer. De soorten en variëteiten van sierplanten die kunnen worden behandeld, worden op het etiket vermeld onder de verantwoordelijkheid van de houder van de erkenning.

Om in het water levende organismen te beschermen mag u in een welbepaalde bufferzone rond oppervlaktewater niet sproeien (zie driftreducerende maatregelen). Zorg ervoor dat u met het product of zijn verpakking geen water verontreinigt.

Om het optreden van resistentie te voorkomen, mag het product slechts éénmaal per productiecyclus van het gewas worden toegepast (éénmaal per jaar voor meerjarige teelten). De resistentieletter is O; indien bijkomende behandelingen nodig zijn, deze uitvoeren met producten met enkel andere resistentieletters.

De erkende dosis is de laagste dosis waarbij de beste werkzaamheid wordt gewaarborgd in de meeste gevallen. Deze dosis kan worden verlaagd onder verantwoordelijkheid van de gebruiker, bij voorbeeld in teelten waarin de principes van de geïntegreerde bestrijding worden toegepast. Bij verlaging van de dosis is het niet toegelaten het maximale aantal toepassingen te verhogen, noch de wachttermijn voor de oogst te verkorten.

Lees voor gebruik altijd het volledige etiket!
€ 159.00

Aantal